Pildīta līdaka (versija)

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta līdaka (versija) pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. 2 kg notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas.
  2. Zivs gaļu sakasa, samīca mīklā ar smalki sakapātu sīpolu, jēlu olu, nedaudz berztas maizes, gabalu sviesta, sāli un pipariem, un uzmanīgi iepilda līdakā, kurai griezumu aizšuj atkal ciet.
  3. Pildīto zivi vāra zivju katlā, apm. 1 st.

Pildīta līdaka (versija)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta līdaka (versija) pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. 2 kg notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas.
  2. Zivs gaļu sakasa, samīca mīklā ar smalki sakapātu sīpolu, jēlu olu, nedaudz berztas maizes, gabalu sviesta, sāli un pipariem, un uzmanīgi iepilda līdakā, kurai griezumu aizšuj atkal ciet.
  3. Pildīto zivi vāra zivju katlā, apm. 1 st.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.