- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta līdaka (versija) pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- 2 kg notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas.
- Zivs gaļu sakasa, samīca mīklā ar smalki sakapātu sīpolu, jēlu olu, nedaudz berztas maizes, gabalu sviesta, sāli un pipariem, un uzmanīgi iepilda līdakā, kurai griezumu aizšuj atkal ciet.
- Pildīto zivi vāra zivju katlā, apm. 1 st.
Pildīta līdaka (versija)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta līdaka (versija) pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- 2 kg notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas.
- Zivs gaļu sakasa, samīca mīklā ar smalki sakapātu sīpolu, jēlu olu, nedaudz berztas maizes, gabalu sviesta, sāli un pipariem, un uzmanīgi iepilda līdakā, kurai griezumu aizšuj atkal ciet.
- Pildīto zivi vāra zivju katlā, apm. 1 st.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt