Kā pagatavot šo buljonu ar vēžiem un lasi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Galda maizei noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu.
Kad maize atmirkusi, to samīca ar angļu sinepēm, pipariem, sāli, cukuru un olu dzeltenumu.
Biešu lapas nomazgā, noplucina verdošā ūdenī un parupji sakapā.
Iepriekš novārītiem vēžiem izloba un noliek pie malas asti un knaibļu gaļu, smalki samaltas kāju čaumalas aplej ar kvasu, krietni samaisa, un šķidrumu izkāš caur sietiņu un ielej buljona bļodā uz sakapātām biešu lapām un vēžu gaļas.
Pieliek nomizotus svaigus gurķus, gabalos sagrieztas cieti novārītas olas un šķēlēs sagrieztu vārītu lasi, sajauc buljonu ar skābu krējumu un smalki sakapātām dillēm, lociņiem, un viruma bļodu noliek uz ledus.
Galdā pasniedz aukstu.
Pikants buljons ar vēžiem un lasi
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Grūti
Kā pagatavot šo buljonu ar vēžiem un lasi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Galda maizei noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu.
Kad maize atmirkusi, to samīca ar angļu sinepēm, pipariem, sāli, cukuru un olu dzeltenumu.
Biešu lapas nomazgā, noplucina verdošā ūdenī un parupji sakapā.
Iepriekš novārītiem vēžiem izloba un noliek pie malas asti un knaibļu gaļu, smalki samaltas kāju čaumalas aplej ar kvasu, krietni samaisa, un šķidrumu izkāš caur sietiņu un ielej buljona bļodā uz sakapātām biešu lapām un vēžu gaļas.
Pieliek nomizotus svaigus gurķus, gabalos sagrieztas cieti novārītas olas un šķēlēs sagrieztu vārītu lasi, sajauc buljonu ar skābu krējumu un smalki sakapātām dillēm, lociņiem, un viruma bļodu noliek uz ledus.