Pikants buljons ar vēžiem un lasi

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Kā pagatavot šo buljonu ar vēžiem un lasi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda maizei noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu.
  2. Kad maize atmirkusi, to samīca ar angļu sinepēm, pipariem, sāli, cukuru un olu dzeltenumu.
  3. Biešu lapas nomazgā, noplucina verdošā ūdenī un parupji sakapā.
  4. Iepriekš novārītiem vēžiem izloba un noliek pie malas asti un knaibļu gaļu, smalki samaltas kāju čaumalas aplej ar kvasu, krietni samaisa, un šķidrumu izkāš caur sietiņu un ielej buljona bļodā uz sakapātām biešu lapām un vēžu gaļas.
  5. Pieliek nomizotus svaigus gurķus, gabalos sagrieztas cieti novārītas olas un šķēlēs sagrieztu vārītu lasi, sajauc buljonu ar skābu krējumu un smalki sakapātām dillēm, lociņiem, un viruma bļodu noliek uz ledus.
  6. Galdā pasniedz aukstu.

Pikants buljons ar vēžiem un lasi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Kā pagatavot šo buljonu ar vēžiem un lasi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda maizei noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu.
  2. Kad maize atmirkusi, to samīca ar angļu sinepēm, pipariem, sāli, cukuru un olu dzeltenumu.
  3. Biešu lapas nomazgā, noplucina verdošā ūdenī un parupji sakapā.
  4. Iepriekš novārītiem vēžiem izloba un noliek pie malas asti un knaibļu gaļu, smalki samaltas kāju čaumalas aplej ar kvasu, krietni samaisa, un šķidrumu izkāš caur sietiņu un ielej buljona bļodā uz sakapātām biešu lapām un vēžu gaļas.
  5. Pieliek nomizotus svaigus gurķus, gabalos sagrieztas cieti novārītas olas un šķēlēs sagrieztu vārītu lasi, sajauc buljonu ar skābu krējumu un smalki sakapātām dillēm, lociņiem, un viruma bļodu noliek uz ledus.
  6. Galdā pasniedz aukstu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.