Pikantie dārzeņu salāti ziemai.

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Pagatavot vienkārši Pikantie dārzeņu salāti ziemai. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
  2. Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu.
  3. Tomātus sagriež sīkos gabalos. Katlā ielej eļļu, tajā liek sagrieztos puravus un apcep caurspīdīgus.
  4. Pievieno pārējos sagatavotos dārzeņus: tomātus, burkānus, selerijas, pētersīļus, garšvielas, cukuru, sāli, maltos piparus, visu vāra 1 stundu.
  5. Pēc tam pievieno esenci un sīki sagrieztus zaļumus.
  6. Salātus izmaisa un uz lēnas uguns vēl sautē pusstundu. Verdošus salātus ātri sapilda dezinficētās sausās burkās un noslēdz plastmasas vāciņiem. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.

Pikantie dārzeņu salāti ziemai.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Pagatavot vienkārši Pikantie dārzeņu salāti ziemai. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
  2. Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu.
  3. Tomātus sagriež sīkos gabalos. Katlā ielej eļļu, tajā liek sagrieztos puravus un apcep caurspīdīgus.
  4. Pievieno pārējos sagatavotos dārzeņus: tomātus, burkānus, selerijas, pētersīļus, garšvielas, cukuru, sāli, maltos piparus, visu vāra 1 stundu.
  5. Pēc tam pievieno esenci un sīki sagrieztus zaļumus.
  6. Salātus izmaisa un uz lēnas uguns vēl sautē pusstundu. Verdošus salātus ātri sapilda dezinficētās sausās burkās un noslēdz plastmasas vāciņiem. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.