Pagatavot vienkārši Pikantie dārzeņu salāti ziemai. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu.
Tomātus sagriež sīkos gabalos. Katlā ielej eļļu, tajā liek sagrieztos puravus un apcep caurspīdīgus.
Pēc tam pievieno esenci un sīki sagrieztus zaļumus.
Salātus izmaisa un uz lēnas uguns vēl sautē pusstundu. Verdošus salātus ātri sapilda dezinficētās sausās burkās un noslēdz plastmasas vāciņiem. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.
Pikantie dārzeņu salāti ziemai.
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Grūti
Pagatavot vienkārši Pikantie dārzeņu salāti ziemai. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu.
Tomātus sagriež sīkos gabalos. Katlā ielej eļļu, tajā liek sagrieztos puravus un apcep caurspīdīgus.
Pēc tam pievieno esenci un sīki sagrieztus zaļumus.
Salātus izmaisa un uz lēnas uguns vēl sautē pusstundu. Verdošus salātus ātri sapilda dezinficētās sausās burkās un noslēdz plastmasas vāciņiem. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.