Tomātus izvēlas pusgatavus, zaļi bālus un sārtus. Ar šo devu var piepildīt litra burku.
Vēlams, lai tomāti būtu vienāda lieluma.
Veids kā gatavo Pasterizēti tomāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tomātus nomazgā, nosusina un sakārto dezinficētā burkā kopā ar garšaugiem un garšvielām.
Garšaugus izlasa, atbrīvo no sakaltušām lapām, stublājiem, nomazgā un parupji sagriež 6 - 8 cm garos gabaliņos.
Garšvielas samet pēc skaita burkā.
Karstu marinādi pārlej sagatavotiem tomātiem, uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē.
Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē.
Pasterizēti tomāti
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Tomātus izvēlas pusgatavus, zaļi bālus un sārtus. Ar šo devu var piepildīt litra burku.
Vēlams, lai tomāti būtu vienāda lieluma.
Veids kā gatavo Pasterizēti tomāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tomātus nomazgā, nosusina un sakārto dezinficētā burkā kopā ar garšaugiem un garšvielām.
Garšaugus izlasa, atbrīvo no sakaltušām lapām, stublājiem, nomazgā un parupji sagriež 6 - 8 cm garos gabaliņos.
Garšvielas samet pēc skaita burkā.
Karstu marinādi pārlej sagatavotiem tomātiem, uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē.