Pasterizēti tomāti

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 03, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Tomātus izvēlas pusgatavus, zaļi bālus un sārtus. Ar šo devu var piepildīt litra burku.
Vēlams, lai tomāti būtu vienāda lieluma.
Veids kā gatavo Pasterizēti tomāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tomātus nomazgā, nosusina un sakārto dezinficētā burkā kopā ar garšaugiem un garšvielām.
  2. Garšaugus izlasa, atbrīvo no sakaltušām lapām, stublājiem, nomazgā un parupji sagriež 6 - 8 cm garos gabaliņos.
  3. Garšvielas samet pēc skaita burkā.
  4. Karstu marinādi pārlej sagatavotiem tomātiem, uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē.
  5. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē.

Pasterizēti tomāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Tomātus izvēlas pusgatavus, zaļi bālus un sārtus. Ar šo devu var piepildīt litra burku.
Vēlams, lai tomāti būtu vienāda lieluma.
Veids kā gatavo Pasterizēti tomāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tomātus nomazgā, nosusina un sakārto dezinficētā burkā kopā ar garšaugiem un garšvielām.
  2. Garšaugus izlasa, atbrīvo no sakaltušām lapām, stublājiem, nomazgā un parupji sagriež 6 - 8 cm garos gabaliņos.
  3. Garšvielas samet pēc skaita burkā.
  4. Karstu marinādi pārlej sagatavotiem tomātiem, uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē.
  5. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.