Paprikas lečo

Konservēšana 5 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Aug 05, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Paprikas lečo savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs.
  2. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam.
  3. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina.
  4. Sagatavotos produktus liek katlā (sāli pievieno pēc garšas) un vāra apmēram 30-40 min.
  5. Pilda karsētās burkās un aizvāko, nosedz ar segu, kad atdzisis uzglabā vēsā vietā.

Paprikas lečo



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Paprikas lečo savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs.
  2. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam.
  3. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina.
  4. Sagatavotos produktus liek katlā (sāli pievieno pēc garšas) un vāra apmēram 30-40 min.
  5. Pilda karsētās burkās un aizvāko, nosedz ar segu, kad atdzisis uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.