- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Paprikas lečo savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs.
- Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam.
- Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina.
- Sagatavotos produktus liek katlā (sāli pievieno pēc garšas) un vāra apmēram 30-40 min.
- Pilda karsētās burkās un aizvāko, nosedz ar segu, kad atdzisis uzglabā vēsā vietā.
Paprikas lečo
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Paprikas lečo savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs.
- Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam.
- Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina.
- Sagatavotos produktus liek katlā (sāli pievieno pēc garšas) un vāra apmēram 30-40 min.
- Pilda karsētās burkās un aizvāko, nosedz ar segu, kad atdzisis uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt