- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Mīklā cepta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt.
- Zivs gabalus vienu pēc otra iemērc sagatavotā cepamā mīklā apvāra verdošos taukos iebrūnus, un karstus dod galdā. Klāt dod remulādes, vai aukstu sinepju mērci.
Mīklā cepta līdaka
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Mīklā cepta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt.
- Zivs gabalus vienu pēc otra iemērc sagatavotā cepamā mīklā apvāra verdošos taukos iebrūnus, un karstus dod galdā. Klāt dod remulādes, vai aukstu sinepju mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt