- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 45
- Gatavošanas laiks: 60
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Pagatavot vienkārši Mencu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Mencu fileju kopā ar saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
- Masai pievieno sāli, sarīvētu muskatriekstu, olas baltumu un puto, pa daļām pielejot saldu krējumu, līdz masa caugana.
- Sagatavoto masu liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārliek margarīna piciņas un cepeškrāsnī cep 30-45 minūtes. Lai sacepumam būtu plānāka garoziņa, tad veidni liek traukā ar ūdeni, uzliek veidnei vāciņu un cep.
- Gatavu sacepumu no veidnes izņem, sagriež šķēlēs un sakārto cepešbļodā.
- Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
Mencu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 45
- Gatavošanas laiks: 60
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Pagatavot vienkārši Mencu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Mencu fileju kopā ar saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
- Masai pievieno sāli, sarīvētu muskatriekstu, olas baltumu un puto, pa daļām pielejot saldu krējumu, līdz masa caugana.
- Sagatavoto masu liek ar margarīnu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārliek margarīna piciņas un cepeškrāsnī cep 30-45 minūtes. Lai sacepumam būtu plānāka garoziņa, tad veidni liek traukā ar ūdeni, uzliek veidnei vāciņu un cep.
- Gatavu sacepumu no veidnes izņem, sagriež šķēlēs un sakārto cepešbļodā.
- Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt