Marinēts lasis

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Kā gatavot Marinēts lasis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā, noslauka ar mitru drēbi. Sagriež ar visu ādu ieslīpi gabaliņos.
  2. Verdošā ūdenī liek laša gabaliņus, iepriekš pieliekot garšas un pielej etiķi.
  3. Tiklīdz uzvārījies, novelk no uguns, ļauj bez vārīšanas pamirkt.
  4. Uzmanīgi izņem zivs gabaliņus lauka.
  5. Sīpolu sagriež ripiņās, novāra atsevišķi, liek laša zupā.
  6. Sagriež novārītu burkānu ripiņās.
  7. Zupu izkāš, saliek atpakaļ laša gabaliņus.
  8. Otrā dienā laša gabaliņus sakārto stikla traukā, pārlej zupu ar sīpoliem un burkāniem.
  9. Laša marinādi pasniedz uz auksta galda.

Marinēts lasis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Kā gatavot Marinēts lasis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā, noslauka ar mitru drēbi. Sagriež ar visu ādu ieslīpi gabaliņos.
  2. Verdošā ūdenī liek laša gabaliņus, iepriekš pieliekot garšas un pielej etiķi.
  3. Tiklīdz uzvārījies, novelk no uguns, ļauj bez vārīšanas pamirkt.
  4. Uzmanīgi izņem zivs gabaliņus lauka.
  5. Sīpolu sagriež ripiņās, novāra atsevišķi, liek laša zupā.
  6. Sagriež novārītu burkānu ripiņās.
  7. Zupu izkāš, saliek atpakaļ laša gabaliņus.
  8. Otrā dienā laša gabaliņus sakārto stikla traukā, pārlej zupu ar sīpoliem un burkāniem.
  9. Laša marinādi pasniedz uz auksta galda.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.