- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Kā gatavot Marinēts lasis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nomazgā, noslauka ar mitru drēbi. Sagriež ar visu ādu ieslīpi gabaliņos.
- Verdošā ūdenī liek laša gabaliņus, iepriekš pieliekot garšas un pielej etiķi.
- Tiklīdz uzvārījies, novelk no uguns, ļauj bez vārīšanas pamirkt.
- Uzmanīgi izņem zivs gabaliņus lauka.
- Sīpolu sagriež ripiņās, novāra atsevišķi, liek laša zupā.
- Sagriež novārītu burkānu ripiņās.
- Zupu izkāš, saliek atpakaļ laša gabaliņus.
- Otrā dienā laša gabaliņus sakārto stikla traukā, pārlej zupu ar sīpoliem un burkāniem.
- Laša marinādi pasniedz uz auksta galda.
Marinēts lasis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Kā gatavot Marinēts lasis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nomazgā, noslauka ar mitru drēbi. Sagriež ar visu ādu ieslīpi gabaliņos.
- Verdošā ūdenī liek laša gabaliņus, iepriekš pieliekot garšas un pielej etiķi.
- Tiklīdz uzvārījies, novelk no uguns, ļauj bez vārīšanas pamirkt.
- Uzmanīgi izņem zivs gabaliņus lauka.
- Sīpolu sagriež ripiņās, novāra atsevišķi, liek laša zupā.
- Sagriež novārītu burkānu ripiņās.
- Zupu izkāš, saliek atpakaļ laša gabaliņus.
- Otrā dienā laša gabaliņus sakārto stikla traukā, pārlej zupu ar sīpoliem un burkāniem.
- Laša marinādi pasniedz uz auksta galda.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt