receptes

Marinētas baravikas

Konservēšana 34 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Sep 09, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Marinētas baravikas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baravikas nomazgā, notīra.
  2. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos.
  3. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar glāzi ūdens, liek vārīt, līdz ko sāk vārīties uz lēnas uguns vāra vēl 15 min. apmaisot lai sēnes nesalīp.
  4. Sēnes ievieto sietiņā, bet ūdeni kurā vārītas pārkāš citā trauciņā, pievienojam sāli, lauru lapu, piparus un krustnagliņu, un liek uz uguns, līdz ko sāk vārīties - ņemam āra lauru lapu un pievienojam etiķi.
  5. Pievienojam sēnes un varam vēl apmēram 10 min. apmaisot un nosmeļot putas.
  6. Sēnes ievieto iepriekš sagatavotās, tīrās, karsētas burciņās, kuram dibena ir smalkos gredzentiņos griezts sīpols.
  7. Burciņas valcē ciet.
  8. Marinētās baravikas uzglabā ledusskapī.

Marinētas baravikas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Marinētas baravikas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baravikas nomazgā, notīra.
  2. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos.
  3. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar glāzi ūdens, liek vārīt, līdz ko sāk vārīties uz lēnas uguns vāra vēl 15 min. apmaisot lai sēnes nesalīp.
  4. Sēnes ievieto sietiņā, bet ūdeni kurā vārītas pārkāš citā trauciņā, pievienojam sāli, lauru lapu, piparus un krustnagliņu, un liek uz uguns, līdz ko sāk vārīties - ņemam āra lauru lapu un pievienojam etiķi.
  5. Pievienojam sēnes un varam vēl apmēram 10 min. apmaisot un nosmeļot putas.
  6. Sēnes ievieto iepriekš sagatavotās, tīrās, karsētas burciņās, kuram dibena ir smalkos gredzentiņos griezts sīpols.
  7. Burciņas valcē ciet.
  8. Marinētās baravikas uzglabā ledusskapī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.