- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Marinētas baravikas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baravikas nomazgā, notīra.
- Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos.
- Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar glāzi ūdens, liek vārīt, līdz ko sāk vārīties uz lēnas uguns vāra vēl 15 min. apmaisot lai sēnes nesalīp.
- Sēnes ievieto sietiņā, bet ūdeni kurā vārītas pārkāš citā trauciņā, pievienojam sāli, lauru lapu, piparus un krustnagliņu, un liek uz uguns, līdz ko sāk vārīties - ņemam āra lauru lapu un pievienojam etiķi.
- Pievienojam sēnes un varam vēl apmēram 10 min. apmaisot un nosmeļot putas.
- Sēnes ievieto iepriekš sagatavotās, tīrās, karsētas burciņās, kuram dibena ir smalkos gredzentiņos griezts sīpols.
- Burciņas valcē ciet.
- Marinētās baravikas uzglabā ledusskapī.
Marinētas baravikas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Marinētas baravikas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baravikas nomazgā, notīra.
- Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos.
- Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar glāzi ūdens, liek vārīt, līdz ko sāk vārīties uz lēnas uguns vāra vēl 15 min. apmaisot lai sēnes nesalīp.
- Sēnes ievieto sietiņā, bet ūdeni kurā vārītas pārkāš citā trauciņā, pievienojam sāli, lauru lapu, piparus un krustnagliņu, un liek uz uguns, līdz ko sāk vārīties - ņemam āra lauru lapu un pievienojam etiķi.
- Pievienojam sēnes un varam vēl apmēram 10 min. apmaisot un nosmeļot putas.
- Sēnes ievieto iepriekš sagatavotās, tīrās, karsētas burciņās, kuram dibena ir smalkos gredzentiņos griezts sīpols.
- Burciņas valcē ciet.
- Marinētās baravikas uzglabā ledusskapī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt