- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Marinēta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas.
- No novārījuma izņem, traukā un pārlej ar marinādi.
- Marinādes sagatavošana: burkānus un sīpolus notīra, sagriež ripiņās, liek karstā ūdenī, pievieno sāli un vāra, līdz burkāni un sīpoli mīksti. Tad pielej etiķi, pēc garšas pieliek cukuru.
Marinēta līdaka
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Marinēta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas.
- No novārījuma izņem, traukā un pārlej ar marinādi.
- Marinādes sagatavošana: burkānus un sīpolus notīra, sagriež ripiņās, liek karstā ūdenī, pievieno sāli un vāra, līdz burkāni un sīpoli mīksti. Tad pielej etiķi, pēc garšas pieliek cukuru.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt