Laša ikri

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā gatavot Laša ikri mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu.
  2. Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz sieta ikrus notecina un no jauna apsala un pārlej karstu ūdeni.
  3. Nosusina, pieliek pēc vajadzības sāli. Ja grib kaviāru uzglabāt ilgāku laiku, jāpieliek vairāk sāls, ja tūlīt lieto,tad sāli liek mazāk.
  4. Pasniedz aukstā galdā uz sviestmaizītēm.

Laša ikri



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā gatavot Laša ikri mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu.
  2. Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz sieta ikrus notecina un no jauna apsala un pārlej karstu ūdeni.
  3. Nosusina, pieliek pēc vajadzības sāli. Ja grib kaviāru uzglabāt ilgāku laiku, jāpieliek vairāk sāls, ja tūlīt lieto,tad sāli liek mazāk.
  4. Pasniedz aukstā galdā uz sviestmaizītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.