- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā gatavot Laša ikri mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu.
- Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz sieta ikrus notecina un no jauna apsala un pārlej karstu ūdeni.
- Nosusina, pieliek pēc vajadzības sāli. Ja grib kaviāru uzglabāt ilgāku laiku, jāpieliek vairāk sāls, ja tūlīt lieto,tad sāli liek mazāk.
- Pasniedz aukstā galdā uz sviestmaizītēm.
Laša ikri
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā gatavot Laša ikri mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu.
- Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz sieta ikrus notecina un no jauna apsala un pārlej karstu ūdeni.
- Nosusina, pieliek pēc vajadzības sāli. Ja grib kaviāru uzglabāt ilgāku laiku, jāpieliek vairāk sāls, ja tūlīt lieto,tad sāli liek mazāk.
- Pasniedz aukstā galdā uz sviestmaizītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt