Krāsnī cepts zandarts

Zivju ēdieni 8 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšās sāli un iespeķo ar žāvētu speķi.
  2. Tad zivi, nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu vai verdošu ūdeni pielejot.
  3. Mērcē iekaisa miltus, izberž caur sietiņu un nogaršina ar sardeļu sviestu.
  4. Galdā zandartu dod ar ceptiem kartupeļiem.

Krāsnī cepts zandarts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšās sāli un iespeķo ar žāvētu speķi.
  2. Tad zivi, nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu vai verdošu ūdeni pielejot.
  3. Mērcē iekaisa miltus, izberž caur sietiņu un nogaršina ar sardeļu sviestu.
  4. Galdā zandartu dod ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.