- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšās sāli un iespeķo ar žāvētu speķi.
- Tad zivi, nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu vai verdošu ūdeni pielejot.
- Mērcē iekaisa miltus, izberž caur sietiņu un nogaršina ar sardeļu sviestu.
- Galdā zandartu dod ar ceptiem kartupeļiem.
Krāsnī cepts zandarts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšās sāli un iespeķo ar žāvētu speķi.
- Tad zivi, nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu vai verdošu ūdeni pielejot.
- Mērcē iekaisa miltus, izberž caur sietiņu un nogaršina ar sardeļu sviestu.
- Galdā zandartu dod ar ceptiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt