receptes

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc mīklā.
  2. Ietaukotā formā dibenu un apmali smērē ar šo biezeni un tad kārtām iepilda pārmaiņus zivs gabalus un biezeni.
  3. Virsū jābūt biezenim, ko apkaisa ar berztu baltmaizi un apsmērē ar vēžu sviestu vai ar izkausētu sviestu.
  4. Pildījumu apcep krāsnī iebrūnu.
  5. Klāt var pasniegt pikantu mērci.

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc mīklā.
  2. Ietaukotā formā dibenu un apmali smērē ar šo biezeni un tad kārtām iepilda pārmaiņus zivs gabalus un biezeni.
  3. Virsū jābūt biezenim, ko apkaisa ar berztu baltmaizi un apsmērē ar vēžu sviestu vai ar izkausētu sviestu.
  4. Pildījumu apcep krāsnī iebrūnu.
  5. Klāt var pasniegt pikantu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.