- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Knēdeļi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļu masai pievieno sakultu olu, sāli, miltus, no samaisītās mīklas verdošā sālsūdenī izvāra paraugu.
- Ja klimpa pašķīst, pievieno vairāk miltu. Baltmaizi sagriež kubveida gabaliņos, apcep sviestā.
- Kartupeļu masā iemaisa grauzdiņus vai liek tos katras klimpas vidū.
- Klimpas vāra nedaudz sālītā ūdenī, izņem ar putukaroti, pasniedz pārlaistītas ar sabrūnētu sviestu vai ievieto saldā zupā, kompotā.
Knēdeļi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Knēdeļi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļu masai pievieno sakultu olu, sāli, miltus, no samaisītās mīklas verdošā sālsūdenī izvāra paraugu.
- Ja klimpa pašķīst, pievieno vairāk miltu. Baltmaizi sagriež kubveida gabaliņos, apcep sviestā.
- Kartupeļu masā iemaisa grauzdiņus vai liek tos katras klimpas vidū.
- Klimpas vāra nedaudz sālītā ūdenī, izņem ar putukaroti, pasniedz pārlaistītas ar sabrūnētu sviestu vai ievieto saldā zupā, kompotā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt