- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Ķirbja buljons ar pienu pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķirbi noloba, sagriež.
- Liek vārīt ar 1 l verdoša ūdens un sāli.
- Kad tas mīksts, izberž caur sietiņu, pielej verdošu pienu, pieliek, sviestu un sagrūztās rūgtās mandeles un kuļot vēlreiz uzvāra.
- Pasniedz karstu buljonu ar kanēli un cukuru.
Ķirbja buljons ar pienu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Ķirbja buljons ar pienu pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķirbi noloba, sagriež.
- Liek vārīt ar 1 l verdoša ūdens un sāli.
- Kad tas mīksts, izberž caur sietiņu, pielej verdošu pienu, pieliek, sviestu un sagrūztās rūgtās mandeles un kuļot vēlreiz uzvāra.
- Pasniedz karstu buljonu ar kanēli un cukuru.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt