Vienkāršs veids kā gatavo Ķēniņienes buljons ar piedevām saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā.
Tad gatavam buljonam piejauc sviestā uzbrūninātus miltus un ļauj vēl 1 st. vārīties, nosmeļot putas.
Mandeles uzsilda ar krējumu, sakuļ kopā ar olas dzeltenumu, izberž caur sietiņu un piejauc verdošam virumam.
Gatavo virumu nokāš, un pieliek cukuru.
Piedevām virumā ieliek smalki sagrieztus viruma zaļumus un ielaiž frikadeles.
Ķēniņienes buljons ar piedevām
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ķēniņienes buljons ar piedevām saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā.
Tad gatavam buljonam piejauc sviestā uzbrūninātus miltus un ļauj vēl 1 st. vārīties, nosmeļot putas.
Mandeles uzsilda ar krējumu, sakuļ kopā ar olas dzeltenumu, izberž caur sietiņu un piejauc verdošam virumam.
Gatavo virumu nokāš, un pieliek cukuru.
Piedevām virumā ieliek smalki sagrieztus viruma zaļumus un ielaiž frikadeles.