Ķēniņienes buljons ar piedevām

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 02, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ķēniņienes buljons ar piedevām saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā.
  2. Tad gatavam buljonam piejauc sviestā uzbrūninātus miltus un ļauj vēl 1 st. vārīties, nosmeļot putas.
  3. Mandeles uzsilda ar krējumu, sakuļ kopā ar olas dzeltenumu, izberž caur sietiņu un piejauc verdošam virumam.
  4. Gatavo virumu nokāš, un pieliek cukuru.
  5. Piedevām virumā ieliek smalki sagrieztus viruma zaļumus un ielaiž frikadeles.

Ķēniņienes buljons ar piedevām



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ķēniņienes buljons ar piedevām saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā.
  2. Tad gatavam buljonam piejauc sviestā uzbrūninātus miltus un ļauj vēl 1 st. vārīties, nosmeļot putas.
  3. Mandeles uzsilda ar krējumu, sakuļ kopā ar olas dzeltenumu, izberž caur sietiņu un piejauc verdošam virumam.
  4. Gatavo virumu nokāš, un pieliek cukuru.
  5. Piedevām virumā ieliek smalki sagrieztus viruma zaļumus un ielaiž frikadeles.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.