Kartupeļu un kāļu biezenis

Dārzeņu ēdieni 9 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un kāļu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep.
  2. Pievieno notīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes.
  3. Traukam uzliek vāku un sautē, līdz kāli gatavi. Kāļus samaļ vai izberž caur sietu.
  4. Atsevišķi sagatavo kartupeļu biezeni.
  5. Tam pievieno kāļus un masu saputo.
  6. Biezeni pasniedz ar saceptām sīpolu ripām.

Kartupeļu un kāļu biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un kāļu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep.
  2. Pievieno notīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes.
  3. Traukam uzliek vāku un sautē, līdz kāli gatavi. Kāļus samaļ vai izberž caur sietu.
  4. Atsevišķi sagatavo kartupeļu biezeni.
  5. Tam pievieno kāļus un masu saputo.
  6. Biezeni pasniedz ar saceptām sīpolu ripām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.