- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un kāļu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep.
- Pievieno notīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes.
- Traukam uzliek vāku un sautē, līdz kāli gatavi. Kāļus samaļ vai izberž caur sietu.
- Atsevišķi sagatavo kartupeļu biezeni.
- Tam pievieno kāļus un masu saputo.
- Biezeni pasniedz ar saceptām sīpolu ripām.
Kartupeļu un kāļu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un kāļu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep.
- Pievieno notīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes.
- Traukam uzliek vāku un sautē, līdz kāli gatavi. Kāļus samaļ vai izberž caur sietu.
- Atsevišķi sagatavo kartupeļu biezeni.
- Tam pievieno kāļus un masu saputo.
- Biezeni pasniedz ar saceptām sīpolu ripām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt