- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šādi gatavotus kartupeļus var lietot kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu šķēlītes pienā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlītēs.
- Pannu ietauko, liek kārtu kartupeļu, pārkaisa ar sāli, pipariem, miltiem, taukvielas gabaliņiem.
- Tālāk atkal kartupeļu kārtu un tā turpina, līdz visi produkti pannā.
- Pārlej ar karstu pienu tā, lai produktus tikko segtu.
- Traukam uzliek vāku, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī un sautē, līdz kartupeļi mīksti.
- Lai apbrūnētu virsma, 10 - 15 minūtes pirms cepšanas beigām vāku var noņemt.
Kartupeļu šķēlītes pienā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šādi gatavotus kartupeļus var lietot kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu šķēlītes pienā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlītēs.
- Pannu ietauko, liek kārtu kartupeļu, pārkaisa ar sāli, pipariem, miltiem, taukvielas gabaliņiem.
- Tālāk atkal kartupeļu kārtu un tā turpina, līdz visi produkti pannā.
- Pārlej ar karstu pienu tā, lai produktus tikko segtu.
- Traukam uzliek vāku, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī un sautē, līdz kartupeļi mīksti.
- Lai apbrūnētu virsma, 10 - 15 minūtes pirms cepšanas beigām vāku var noņemt.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt