- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavošanai vislabāk piemēroti miltaini kartupeļi .
Kā gatavot Kartupeļu rīsiņi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, izvāra, nokāš, nosusina, karstus izberž caur parupju sietu traukā. Kartupeļu rīsiņus nepārcilā un nenolīdzina, pàrkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
- Pasniedz ar sabrūnētu sviestu vai kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.
Kartupeļu rīsiņi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavošanai vislabāk piemēroti miltaini kartupeļi .
Kā gatavot Kartupeļu rīsiņi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, izvāra, nokāš, nosusina, karstus izberž caur parupju sietu traukā. Kartupeļu rīsiņus nepārcilā un nenolīdzina, pàrkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
- Pasniedz ar sabrūnētu sviestu vai kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt