- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Biezenim izvēlas miltaino kartupeļu šķirnes.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezenis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi.
- Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viendabīgs.
- Biezenī iemaisa sviestu, olas dzeltenumu. Pasniedzot biezenim pārkaisa sakapātus zaļumus.
Kartupeļu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Biezenim izvēlas miltaino kartupeļu šķirnes.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezenis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi.
- Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viendabīgs.
- Biezenī iemaisa sviestu, olas dzeltenumu. Pasniedzot biezenim pārkaisa sakapātus zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt