Kartupeļu biezenis

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 24, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Biezenim izvēlas miltaino kartupeļu šķirnes.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezenis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi.
  2. Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viendabīgs.
  3. Biezenī iemaisa sviestu, olas dzeltenumu. Pasniedzot biezenim pārkaisa sakapātus zaļumus.

Kartupeļu biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Biezenim izvēlas miltaino kartupeļu šķirnes.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezenis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi.
  2. Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viendabīgs.
  3. Biezenī iemaisa sviestu, olas dzeltenumu. Pasniedzot biezenim pārkaisa sakapātus zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.