- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kāpostu pudiņš mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām un ūdenī izmērcētu, labi samaltu baltmaizes mīkstumu.
- Sagatavotā formā saliek kārtām pārmaiņus kāpostus, kurus apkaisa ar ķimeņēm, un malto gaļu, līdz visi produkti izlietoti, virsū uzliek kāpostlapas un apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
- Pudiņu vāra apmēram 2 stundas, tad izgāž un pasniedz galdā karstu kā piedevu var izmantot kāperu mērci.
Kāpostu pudiņš
- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kāpostu pudiņš mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām un ūdenī izmērcētu, labi samaltu baltmaizes mīkstumu.
- Sagatavotā formā saliek kārtām pārmaiņus kāpostus, kurus apkaisa ar ķimeņēm, un malto gaļu, līdz visi produkti izlietoti, virsū uzliek kāpostlapas un apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
- Pudiņu vāra apmēram 2 stundas, tad izgāž un pasniedz galdā karstu kā piedevu var izmantot kāperu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt