Kāpostu pudiņš

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: May 15, 2020 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kāpostu pudiņš mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām un ūdenī izmērcētu, labi samaltu baltmaizes mīkstumu.
  2. Sagatavotā formā saliek kārtām pārmaiņus kāpostus, kurus apkaisa ar ķimeņēm, un malto gaļu, līdz visi produkti izlietoti, virsū uzliek kāpostlapas un apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
  3. Pudiņu vāra apmēram 2 stundas, tad izgāž un pasniedz galdā karstu kā piedevu var izmantot kāperu mērci.

Kāpostu pudiņš



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kāpostu pudiņš mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām un ūdenī izmērcētu, labi samaltu baltmaizes mīkstumu.
  2. Sagatavotā formā saliek kārtām pārmaiņus kāpostus, kurus apkaisa ar ķimeņēm, un malto gaļu, līdz visi produkti izlietoti, virsū uzliek kāpostlapas un apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
  3. Pudiņu vāra apmēram 2 stundas, tad izgāž un pasniedz galdā karstu kā piedevu var izmantot kāperu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.