Gurķu skābēšana mazā traukā

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: Feb 05, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Gurķu skābēšana mazā traukā saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dezinficētā 3 litru burkā ieliek nomazgātus sagrieztus garšaugus, notīrītu ķiploku.
  2. Saliek stāvus nomazgātus, uz sieta nosusinātus nelielus svaigus gurķus un pārlej ar verdošu sālsūdeni.
  3. Burkas noslēdz ar konservējamiem plastmasas vāciņiem.
  4. Gurķus novieto vēsā vietā uzglabāšanai.

Gurķu skābēšana mazā traukā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Gurķu skābēšana mazā traukā saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dezinficētā 3 litru burkā ieliek nomazgātus sagrieztus garšaugus, notīrītu ķiploku.
  2. Saliek stāvus nomazgātus, uz sieta nosusinātus nelielus svaigus gurķus un pārlej ar verdošu sālsūdeni.
  3. Burkas noslēdz ar konservējamiem plastmasas vāciņiem.
  4. Gurķus novieto vēsā vietā uzglabāšanai.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.