Gaļas ekstrakts

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas ekstrakts mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lielā katla dibenā saliek gabaliņos sagrieztu vērša gaļu bez taukiem, palielos gabalos sadalītu teļa priekšgabalu, šķēlēs sagriezta jēlu šķiņķi, ar visiem kauliem palielos gabalos sadalītu vistu, šķēlēs sagrieztu žāvētu speķi, un pa lāsei verdoša ūdens pielejot, vāra tik ilgi, līdz rodas brūna mērce.
  2. Tad pielej klāt aukstu ūdeni, uzvāra, nosmeļ putas, piemet klāt piparus, uzliek katlam vāku un 5 st. vāra uz mazas uguns, ka mēr šķidrums novārījies līdz pusei.
  3. Gatavo ekstraktu izkāš caur sietiņu un pēc tam caur tīri izskalotu drāniņu, nostādina.
  4. Kad, tauki sarecējuši, noņem tos nost, ekstraktu vēl uzliek uz uguns un par jaunu vāra, līdz šķidrums atkal novārījies līdz pusei, tad lej uz lēzenas pannas.
  5. Ļauj atdzisušam šķidrumam sabiezēt cietā receklī un recekli sagriež mazos gabaliņos, ieliek stikla bundžā, pārsien ar pergamenta papīru un uzglabā aukstā vietā.

Gaļas ekstrakts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas ekstrakts mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lielā katla dibenā saliek gabaliņos sagrieztu vērša gaļu bez taukiem, palielos gabalos sadalītu teļa priekšgabalu, šķēlēs sagriezta jēlu šķiņķi, ar visiem kauliem palielos gabalos sadalītu vistu, šķēlēs sagrieztu žāvētu speķi, un pa lāsei verdoša ūdens pielejot, vāra tik ilgi, līdz rodas brūna mērce.
  2. Tad pielej klāt aukstu ūdeni, uzvāra, nosmeļ putas, piemet klāt piparus, uzliek katlam vāku un 5 st. vāra uz mazas uguns, ka mēr šķidrums novārījies līdz pusei.
  3. Gatavo ekstraktu izkāš caur sietiņu un pēc tam caur tīri izskalotu drāniņu, nostādina.
  4. Kad, tauki sarecējuši, noņem tos nost, ekstraktu vēl uzliek uz uguns un par jaunu vāra, līdz šķidrums atkal novārījies līdz pusei, tad lej uz lēzenas pannas.
  5. Ļauj atdzisušam šķidrumam sabiezēt cietā receklī un recekli sagriež mazos gabaliņos, ieliek stikla bundžā, pārsien ar pergamenta papīru un uzglabā aukstā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.