- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Marinēti patisoni savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jaunus, mazus, 5 - 6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā.
- Tāpat ievieto burkā notīrītus, plānās sloksnēs gareniski sagrieztus mārrutkus.
- Marinādi gatavo tā: 0,5 litri ūdens, 15 g diļļu, 10 g estragona, 5 g bazilika, 2 lauru lapas, 8 smaržīgie pipari, 2 krustnagliņas, 1/2 - 1 ēdamkarote sāls, 1 ēdamkarote cukura, 2 - 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa.
- Sagatavotas burkas pārlej ar dzidru, karstu marinādi.
- Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus.
- Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes. Etiķa vietā var lietot 3 - 4,5 g citronskābi.
Marinēti patisoni
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Marinēti patisoni savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jaunus, mazus, 5 - 6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā.
- Tāpat ievieto burkā notīrītus, plānās sloksnēs gareniski sagrieztus mārrutkus.
- Marinādi gatavo tā: 0,5 litri ūdens, 15 g diļļu, 10 g estragona, 5 g bazilika, 2 lauru lapas, 8 smaržīgie pipari, 2 krustnagliņas, 1/2 - 1 ēdamkarote sāls, 1 ēdamkarote cukura, 2 - 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa.
- Sagatavotas burkas pārlej ar dzidru, karstu marinādi.
- Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus.
- Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes. Etiķa vietā var lietot 3 - 4,5 g citronskābi.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt