Marinēti patisoni

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Marinēti patisoni savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jaunus, mazus, 5 - 6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā.
  2. Tāpat ievieto burkā notīrītus, plānās sloksnēs gareniski sagrieztus mārrutkus.
  3. Marinādi gatavo tā: 0,5 litri ūdens, 15 g diļļu, 10 g estragona, 5 g bazilika, 2 lauru lapas, 8 smaržīgie pipari, 2 krustnagliņas, 1/2 - 1 ēdamkarote sāls, 1 ēdamkarote cukura, 2 - 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa.
  4. Sagatavotas burkas pārlej ar dzidru, karstu marinādi.
  5. Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus.
  6. Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes. Etiķa vietā var lietot 3 - 4,5 g citronskābi.

Marinēti patisoni



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Marinēti patisoni savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jaunus, mazus, 5 - 6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā.
  2. Tāpat ievieto burkā notīrītus, plānās sloksnēs gareniski sagrieztus mārrutkus.
  3. Marinādi gatavo tā: 0,5 litri ūdens, 15 g diļļu, 10 g estragona, 5 g bazilika, 2 lauru lapas, 8 smaržīgie pipari, 2 krustnagliņas, 1/2 - 1 ēdamkarote sāls, 1 ēdamkarote cukura, 2 - 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa.
  4. Sagatavotas burkas pārlej ar dzidru, karstu marinādi.
  5. Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus.
  6. Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes. Etiķa vietā var lietot 3 - 4,5 g citronskābi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.