- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles aspikā mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivīm iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā ūdenī, pieliek vircas, sāli. vāra uz lēnas uguns 5 -15 min., novelk no uguns, patur bez vārīšanas apmēram 20 min.
- Izņem no ūdens, noliek vēsā vietā dzesēt.
- Aukstām zivīm noņem šņores, uzmanīgi novelk ādu, uzliek divas zivis uz vienas bļodas, pārsaldē ar zivju aspiku.
- Var garnēt ar zirņiem, burkāniem un zaļumiem, uz muguras liek citrona šķēlītes. Klāt padod majonēzes mērci.
Foreles aspikā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles aspikā mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivīm iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā ūdenī, pieliek vircas, sāli. vāra uz lēnas uguns 5 -15 min., novelk no uguns, patur bez vārīšanas apmēram 20 min.
- Izņem no ūdens, noliek vēsā vietā dzesēt.
- Aukstām zivīm noņem šņores, uzmanīgi novelk ādu, uzliek divas zivis uz vienas bļodas, pārsaldē ar zivju aspiku.
- Var garnēt ar zirņiem, burkāniem un zaļumiem, uz muguras liek citrona šķēlītes. Klāt padod majonēzes mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt