Foreles aspikā

Zivju ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Foreles aspikā mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivīm iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā ūdenī, pieliek vircas, sāli. vāra uz lēnas uguns 5 -15 min., novelk no uguns, patur bez vārīšanas apmēram 20 min.
  2. Izņem no ūdens, noliek vēsā vietā dzesēt.
  3. Aukstām zivīm noņem šņores, uzmanīgi novelk ādu, uzliek divas zivis uz vienas bļodas, pārsaldē ar zivju aspiku.
  4. Var garnēt ar zirņiem, burkāniem un zaļumiem, uz muguras liek citrona šķēlītes. Klāt padod majonēzes mērci.

Foreles aspikā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Foreles aspikā mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivīm iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā ūdenī, pieliek vircas, sāli. vāra uz lēnas uguns 5 -15 min., novelk no uguns, patur bez vārīšanas apmēram 20 min.
  2. Izņem no ūdens, noliek vēsā vietā dzesēt.
  3. Aukstām zivīm noņem šņores, uzmanīgi novelk ādu, uzliek divas zivis uz vienas bļodas, pārsaldē ar zivju aspiku.
  4. Var garnēt ar zirņiem, burkāniem un zaļumiem, uz muguras liek citrona šķēlītes. Klāt padod majonēzes mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.