- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Cepti miltu birzumi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu sakuļ krējumā, klāt pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas pētersīļlapas.
- Visu krietni samīca, sajauc ar putās sakultu olbaltumu, ieliek formā un cep 15 - 20 min.,
- Vēl siltu izgāž no formas, sagriež kantainos gabaliņos un sniedz galdā karstā gaļas buljonā.
Cepti miltu birzumi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Cepti miltu birzumi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu sakuļ krējumā, klāt pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas pētersīļlapas.
- Visu krietni samīca, sajauc ar putās sakultu olbaltumu, ieliek formā un cep 15 - 20 min.,
- Vēl siltu izgāž no formas, sagriež kantainos gabaliņos un sniedz galdā karstā gaļas buljonā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt