Cepti miltu birzumi

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Cepti miltu birzumi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu sakuļ krējumā, klāt pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas pētersīļlapas.
  2. Visu krietni samīca, sajauc ar putās sakultu olbaltumu, ieliek formā un cep 15 - 20 min.,
  3. Vēl siltu izgāž no formas, sagriež kantainos gabaliņos un sniedz galdā karstā gaļas buljonā.

Cepti miltu birzumi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Cepti miltu birzumi saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu sakuļ krējumā, klāt pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas pētersīļlapas.
  2. Visu krietni samīca, sajauc ar putās sakultu olbaltumu, ieliek formā un cep 15 - 20 min.,
  3. Vēl siltu izgāž no formas, sagriež kantainos gabaliņos un sniedz galdā karstā gaļas buljonā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.