Ceptas zivis

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas zivis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
  2. Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas.
  3. Sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.

Ceptas zivis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas zivis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
  2. Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas.
  3. Sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.