- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas zivis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
- Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas.
- Sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.
Ceptas zivis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas zivis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
- Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas.
- Sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt