Ceptas selerijas

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Jan 15, 2020 Izveidots: Jan 23, 2015
  • Porcija: 1 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt siltu vai atdzesētu kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas selerijas saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas selerijas saknes apvāra sālsūdenī.
  2. Selerijas griež pirksta biezās šķēlēs, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē.
  3. Cep taukvielā spilgti brūnas.

Ceptas selerijas



  • Porcija: 1 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt siltu vai atdzesētu kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas selerijas saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas selerijas saknes apvāra sālsūdenī.
  2. Selerijas griež pirksta biezās šķēlēs, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē.
  3. Cep taukvielā spilgti brūnas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.