- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Burkāni mērcē savā virtuvē.
Šādi gatavoti burkāni labi iederas kā piedeva gaļas ēdieniem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus nomazgā, nomizo, noskalo un sagriež gabaliņos.
- Katlā izkausē daļu no sviesta, ieliek sagatavotos burkānu gabaliņus, maisot apcep, pielej nedaudz buljona, pieliek sāli, cukuru nogaršo.
- Liek virsū vāku un izsautē līdz burkāni būs mīksti.
- Pagatavo mērci 2-3 ēd.k. izkausētā sviestā apcepj 3 ēd.k. miltu, atšķaida ar 1 gl. krējuma, lēni pavāra, pievieno sāli. Nogaršo.
- Kad burkāniņi mīksti pārlej ar mērci.
- Maisot uzvāra.
Burkāni mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Burkāni mērcē savā virtuvē.
Šādi gatavoti burkāni labi iederas kā piedeva gaļas ēdieniem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus nomazgā, nomizo, noskalo un sagriež gabaliņos.
- Katlā izkausē daļu no sviesta, ieliek sagatavotos burkānu gabaliņus, maisot apcep, pielej nedaudz buljona, pieliek sāli, cukuru nogaršo.
- Liek virsū vāku un izsautē līdz burkāni būs mīksti.
- Pagatavo mērci 2-3 ēd.k. izkausētā sviestā apcepj 3 ēd.k. miltu, atšķaida ar 1 gl. krējuma, lēni pavāra, pievieno sāli. Nogaršo.
- Kad burkāniņi mīksti pārlej ar mērci.
- Maisot uzvāra.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt