Gatavošanas padoms kā pagatavot vienkārši Boršču savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ūdenī vai buljonā vāra kāpostus un iepriekš taukvielās apceptus burkānus un sīpolus.
Kartupeļus sagriež stienīšos, liek zupā un vāra mīkstus.
Taukvielās sacep miltus, pievieno tomātu pastu, visu atšķaida (ar zupas šķidrumu), pievieno zupai kopā ar bietēm.
Pēc vajadzības zupu papildina ar sāli, cukuru vai etiķi.
Pasniedzot borščā liek krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.
Borščs (vienkārši)
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā pagatavot vienkārši Boršču savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ūdenī vai buljonā vāra kāpostus un iepriekš taukvielās apceptus burkānus un sīpolus.
Kartupeļus sagriež stienīšos, liek zupā un vāra mīkstus.
Taukvielās sacep miltus, pievieno tomātu pastu, visu atšķaida (ar zupas šķidrumu), pievieno zupai kopā ar bietēm.
Pēc vajadzības zupu papildina ar sāli, cukuru vai etiķi.
Pasniedzot borščā liek krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.