- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši nospaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, kamēr mīkla gludena.
- Pielej karstam buljonam saldu krējumu, un pastāvīgi maisot, pamazītiņam pielej virumu izmērcētai maizei un uzvāra.
- Sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus un vēl kuļot pielej klāt verdošu virumu.
- Galdā baltmaizes virumu pasniedz bez jebkādām piedevām.
Baltmaizes buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši nospaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, kamēr mīkla gludena.
- Pielej karstam buljonam saldu krējumu, un pastāvīgi maisot, pamazītiņam pielej virumu izmērcētai maizei un uzvāra.
- Sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus un vēl kuļot pielej klāt verdošu virumu.
- Galdā baltmaizes virumu pasniedz bez jebkādām piedevām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt