Baltmaizes buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši nospaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, kamēr mīkla gludena.
  2. Pielej karstam buljonam saldu krējumu, un pastāvīgi maisot, pamazītiņam pielej virumu izmērcētai maizei un uzvāra.
  3. Sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus un vēl kuļot pielej klāt verdošu virumu.
  4. Galdā baltmaizes virumu pasniedz bez jebkādām piedevām.

Baltmaizes buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši nospaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, kamēr mīkla gludena.
  2. Pielej karstam buljonam saldu krējumu, un pastāvīgi maisot, pamazītiņam pielej virumu izmērcētai maizei un uzvāra.
  3. Sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus un vēl kuļot pielej klāt verdošu virumu.
  4. Galdā baltmaizes virumu pasniedz bez jebkādām piedevām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.