- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Asie dārzeņu salāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanus tomātus, sīpolus, pētersīļu un seleriju saknes nomazgā, notīra un sagriež 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
- Sagatavotos dārzeņus saliek katliņā, pievieno garšvielas, cukuru, sāli, sarkanos un melnos piparus, visu saturu sautē uz lēnas uguns apmēram 50 min.
- Pievieno etiķa esenci un sīki sagrieztas pētersīļu un seleriju lapas un turpina vārīt 30 min, maisot ar koka karoti, lai salāti nepiedeg.
- Salātiem vārīšanas beigās jābūt pietiekami bieziem.
- Verdošus salātus sapilda karstās burciņās, nosien ar pergamenta papīru.
- Var noslēgt arī ar plastmasas vāciņiem.
- Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.
Asie dārzeņu salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Asie dārzeņu salāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanus tomātus, sīpolus, pētersīļu un seleriju saknes nomazgā, notīra un sagriež 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos.
- Sagatavotos dārzeņus saliek katliņā, pievieno garšvielas, cukuru, sāli, sarkanos un melnos piparus, visu saturu sautē uz lēnas uguns apmēram 50 min.
- Pievieno etiķa esenci un sīki sagrieztas pētersīļu un seleriju lapas un turpina vārīt 30 min, maisot ar koka karoti, lai salāti nepiedeg.
- Salātiem vārīšanas beigās jābūt pietiekami bieziem.
- Verdošus salātus sapilda karstās burciņās, nosien ar pergamenta papīru.
- Var noslēgt arī ar plastmasas vāciņiem.
- Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt