Ar gaļu pildīti sautēti kartupeļi

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Feb 05, 2020 Izveidots: Jan 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Šādi gatavotus artupeļus pasniedz ar salātiem.
Kartupeļu pildīšanai var izmantot arī sālītu vai žāvētu, samaltu vai sīkos kubiņos sagrieztu gaļu.
Kā pagatavot ar gaļu pildīti sautēti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra pusmīkstus.
  2. Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni, uzmanīgi ar tējkaroti izņem vidusdaļu, to samaļ un samaisa ar malto gaļu, olu, sāli, pipariem un 1 ēdamkaroti krējuma.
  3. Kartupeļu dobumu piepilda ar masu, uzliek nogriezto vāciņu.
  4. Kartupeļus liek sautējamā katlā, pielej buljonu tā, lai šķidrums nosegtu katla dibenu 3 cm slānī.
  5. Katlam uzliek vāku un kartupeļus sautē, līdz pildījumam vairs neizdalās gaļas sārtā sula un kartupeļi mīksti.
  6. Kartupeļus uzmanīgi pārvieto pasniegšanai paredzētajā traukā.
  7. Šķidrumam, kurā kartupeļi sautējās, pievieno iepriekš taukvielās apceptus miltus, pieliek krējumu, uzvāra mērci un pārlej kartupeļiem, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Ar gaļu pildīti sautēti kartupeļi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Šādi gatavotus artupeļus pasniedz ar salātiem.
Kartupeļu pildīšanai var izmantot arī sālītu vai žāvētu, samaltu vai sīkos kubiņos sagrieztu gaļu.
Kā pagatavot ar gaļu pildīti sautēti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra pusmīkstus.
  2. Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni, uzmanīgi ar tējkaroti izņem vidusdaļu, to samaļ un samaisa ar malto gaļu, olu, sāli, pipariem un 1 ēdamkaroti krējuma.
  3. Kartupeļu dobumu piepilda ar masu, uzliek nogriezto vāciņu.
  4. Kartupeļus liek sautējamā katlā, pielej buljonu tā, lai šķidrums nosegtu katla dibenu 3 cm slānī.
  5. Katlam uzliek vāku un kartupeļus sautē, līdz pildījumam vairs neizdalās gaļas sārtā sula un kartupeļi mīksti.
  6. Kartupeļus uzmanīgi pārvieto pasniegšanai paredzētajā traukā.
  7. Šķidrumam, kurā kartupeļi sautējās, pievieno iepriekš taukvielās apceptus miltus, pieliek krējumu, uzvāra mērci un pārlej kartupeļiem, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.