- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Apceptas nieru maizītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes.
- Noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep.
- Pielej nedaudz buljona, pieliek sagrieztus sīpolus, burkānus, petersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, līdz nieres gatavas. Samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, pievieno šķidrumu, kurā nieres sautējušās, un saputo, lai masa būtu vienmērīga, mīksta.
- Sagatavoto nieru masu uzliek ar sviestu pārziestām baltmaizes šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.
Apceptas nieru maizītes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Apceptas nieru maizītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes.
- Noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep.
- Pielej nedaudz buljona, pieliek sagrieztus sīpolus, burkānus, petersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, līdz nieres gatavas. Samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, pievieno šķidrumu, kurā nieres sautējušās, un saputo, lai masa būtu vienmērīga, mīksta.
- Sagatavoto nieru masu uzliek ar sviestu pārziestām baltmaizes šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt