receptes

Apceptas nieru maizītes

Zupas 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Jul 26, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Apceptas nieru maizītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes.
  2. Noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep.
  3. Pielej nedaudz buljona, pieliek sagrieztus sīpolus, burkānus, petersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, līdz nieres gatavas. Samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, pievieno šķidrumu, kurā nieres sautējušās, un saputo, lai masa būtu vienmērīga, mīksta.
  4. Sagatavoto nieru masu uzliek ar sviestu pārziestām baltmaizes šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

Apceptas nieru maizītes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Apceptas nieru maizītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes.
  2. Noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep.
  3. Pielej nedaudz buljona, pieliek sagrieztus sīpolus, burkānus, petersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, līdz nieres gatavas. Samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, pievieno šķidrumu, kurā nieres sautējušās, un saputo, lai masa būtu vienmērīga, mīksta.
  4. Sagatavoto nieru masu uzliek ar sviestu pārziestām baltmaizes šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.