Adžika ar bumbieriem

Konservēšana 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Sep 08, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Adžika ar bumbieriem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Piparus, burkānus, sīpolus, tomātus un bumbierus attīrām no sēklām un serdēm un griežam nelielos gabaliņos.
  2. Visu maļam gaļas maļammašīnā, iegūtai masai pievienojam šāli, cukuru un eļļu, un liekam katlā vārīties.
  3. Apmaisot sagaidām līdz sāk vārīties un varam apmēram 30 min.
  4. Kamēr mūsu pamatmasa vārās attīrām ķiplokus un samaļam, beigās pievienojam tos kopā ar etiķi pamatmasai un vāram vēl 5 minūtes.
  5. Visu vēl karstu pildām iepriekš sagatavotas, sterilizētās burkās, vākojam ciet un liekam otrādi.
  6. Apsedzam burciņas ar segu un ļaujam mierīgi atdzist. Uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti!

Adžika ar bumbieriem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Adžika ar bumbieriem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Piparus, burkānus, sīpolus, tomātus un bumbierus attīrām no sēklām un serdēm un griežam nelielos gabaliņos.
  2. Visu maļam gaļas maļammašīnā, iegūtai masai pievienojam šāli, cukuru un eļļu, un liekam katlā vārīties.
  3. Apmaisot sagaidām līdz sāk vārīties un varam apmēram 30 min.
  4. Kamēr mūsu pamatmasa vārās attīrām ķiplokus un samaļam, beigās pievienojam tos kopā ar etiķi pamatmasai un vāram vēl 5 minūtes.
  5. Visu vēl karstu pildām iepriekš sagatavotas, sterilizētās burkās, vākojam ciet un liekam otrādi.
  6. Apsedzam burciņas ar segu un ļaujam mierīgi atdzist. Uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.