- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Adžika ar bumbieriem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Piparus, burkānus, sīpolus, tomātus un bumbierus attīrām no sēklām un serdēm un griežam nelielos gabaliņos.
- Visu maļam gaļas maļammašīnā, iegūtai masai pievienojam šāli, cukuru un eļļu, un liekam katlā vārīties.
- Apmaisot sagaidām līdz sāk vārīties un varam apmēram 30 min.
- Kamēr mūsu pamatmasa vārās attīrām ķiplokus un samaļam, beigās pievienojam tos kopā ar etiķi pamatmasai un vāram vēl 5 minūtes.
- Visu vēl karstu pildām iepriekš sagatavotas, sterilizētās burkās, vākojam ciet un liekam otrādi.
- Apsedzam burciņas ar segu un ļaujam mierīgi atdzist. Uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti!
Adžika ar bumbieriem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Adžika ar bumbieriem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Piparus, burkānus, sīpolus, tomātus un bumbierus attīrām no sēklām un serdēm un griežam nelielos gabaliņos.
- Visu maļam gaļas maļammašīnā, iegūtai masai pievienojam šāli, cukuru un eļļu, un liekam katlā vārīties.
- Apmaisot sagaidām līdz sāk vārīties un varam apmēram 30 min.
- Kamēr mūsu pamatmasa vārās attīrām ķiplokus un samaļam, beigās pievienojam tos kopā ar etiķi pamatmasai un vāram vēl 5 minūtes.
- Visu vēl karstu pildām iepriekš sagatavotas, sterilizētās burkās, vākojam ciet un liekam otrādi.
- Apsedzam burciņas ar segu un ļaujam mierīgi atdzist. Uzglabā vēsā vietā. Labu apetīti!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt