- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Pluči mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ūdenī apvārītus plučus (sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plučus un apcep.
- Tad pārkaisa kviešu miltus, pievieno šķidrumu, tomatu biezeni, sāli un sautē.
- Beidzot pievieno skābu krējumu.
- Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem vai kāpostiem.
Pluči mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Pluči mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ūdenī apvārītus plučus (sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plučus un apcep.
- Tad pārkaisa kviešu miltus, pievieno šķidrumu, tomatu biezeni, sāli un sautē.
- Beidzot pievieno skābu krējumu.
- Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem vai kāpostiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt