Pluči mērcē

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pluči mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdenī apvārītus plučus (sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plučus un apcep.
  2. Tad pārkaisa kviešu miltus, pievieno šķidrumu, tomatu biezeni, sāli un sautē.
  3. Beidzot pievieno skābu krējumu.
  4. Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem vai kāpostiem.

Pluči mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pluči mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdenī apvārītus plučus (sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plučus un apcep.
  2. Tad pārkaisa kviešu miltus, pievieno šķidrumu, tomatu biezeni, sāli un sautē.
  3. Beidzot pievieno skābu krējumu.
  4. Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem vai kāpostiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.