Kartupeļu un spinātu biezenis

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Aug 09, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Kartupeļu un spinātu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, noskalo un sālsūdenī vāra mīkstus.
  2. Ūdeni nolej un ar koka stampiņu saspaida kartupeļus.
  3. Spinātu lapiņas nomazgā, uzliek uz sieta, notecina ūdeni un gaļas mašīnā samaļ.
  4. Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, sviestu, samaltos spinātus un, nepārtraukti maisot, uzkarsē.
  5. Noliek katliņu uz pavarda malas un masu, ar koka karoti maisot, saputo, līdz tā caugana.
  6. Liek dziļākā traukā un pasniedz ar kausētu sviestu, klāt dod pienu.

Kartupeļu un spinātu biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Kartupeļu un spinātu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, noskalo un sālsūdenī vāra mīkstus.
  2. Ūdeni nolej un ar koka stampiņu saspaida kartupeļus.
  3. Spinātu lapiņas nomazgā, uzliek uz sieta, notecina ūdeni un gaļas mašīnā samaļ.
  4. Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, sviestu, samaltos spinātus un, nepārtraukti maisot, uzkarsē.
  5. Noliek katliņu uz pavarda malas un masu, ar koka karoti maisot, saputo, līdz tā caugana.
  6. Liek dziļākā traukā un pasniedz ar kausētu sviestu, klāt dod pienu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.