- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Kartupeļu un spinātu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, noskalo un sālsūdenī vāra mīkstus.
- Ūdeni nolej un ar koka stampiņu saspaida kartupeļus.
- Spinātu lapiņas nomazgā, uzliek uz sieta, notecina ūdeni un gaļas mašīnā samaļ.
- Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, sviestu, samaltos spinātus un, nepārtraukti maisot, uzkarsē.
- Noliek katliņu uz pavarda malas un masu, ar koka karoti maisot, saputo, līdz tā caugana.
- Liek dziļākā traukā un pasniedz ar kausētu sviestu, klāt dod pienu.
Kartupeļu un spinātu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Kartupeļu un spinātu biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, noskalo un sālsūdenī vāra mīkstus.
- Ūdeni nolej un ar koka stampiņu saspaida kartupeļus.
- Spinātu lapiņas nomazgā, uzliek uz sieta, notecina ūdeni un gaļas mašīnā samaļ.
- Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, sviestu, samaltos spinātus un, nepārtraukti maisot, uzkarsē.
- Noliek katliņu uz pavarda malas un masu, ar koka karoti maisot, saputo, līdz tā caugana.
- Liek dziļākā traukā un pasniedz ar kausētu sviestu, klāt dod pienu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt