Zosu cepetis 2

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo zosu cepeti otrā versijā. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu.
  2. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens.
  3. Cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā.
  4. No brūnumiem, kur zoss cepusies, var pagatavt aspiku.
  5. Zosi pārggriež vidū pušu, izcērt muguras kaulu, atņem stilbiņu un sagriež fileja gabalu.
  6. Katru pusi saliek gabalu pie gabala, lai izskatītos viens vesels.
  7. Liek uz bļodas, pārsaldē ar aspiku, garnē ar zaļumiem, redīsiem, salātiem un saputotu sviestu.

Zosu cepetis 2



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo zosu cepeti otrā versijā. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu.
  2. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens.
  3. Cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā.
  4. No brūnumiem, kur zoss cepusies, var pagatavt aspiku.
  5. Zosi pārggriež vidū pušu, izcērt muguras kaulu, atņem stilbiņu un sagriež fileja gabalu.
  6. Katru pusi saliek gabalu pie gabala, lai izskatītos viens vesels.
  7. Liek uz bļodas, pārsaldē ar aspiku, garnē ar zaļumiem, redīsiem, salātiem un saputotu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.