- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo zosu cepeti otrā versijā. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu.
- Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens.
- Cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā.
- No brūnumiem, kur zoss cepusies, var pagatavt aspiku.
- Zosi pārggriež vidū pušu, izcērt muguras kaulu, atņem stilbiņu un sagriež fileja gabalu.
- Katru pusi saliek gabalu pie gabala, lai izskatītos viens vesels.
- Liek uz bļodas, pārsaldē ar aspiku, garnē ar zaļumiem, redīsiem, salātiem un saputotu sviestu.
Zosu cepetis 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo zosu cepeti otrā versijā. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu.
- Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens.
- Cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā.
- No brūnumiem, kur zoss cepusies, var pagatavt aspiku.
- Zosi pārggriež vidū pušu, izcērt muguras kaulu, atņem stilbiņu un sagriež fileja gabalu.
- Katru pusi saliek gabalu pie gabala, lai izskatītos viens vesels.
- Liek uz bļodas, pārsaldē ar aspiku, garnē ar zaļumiem, redīsiem, salātiem un saputotu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt