Zaļumu buljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Zaļumu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida.
  2. 30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi.
  3. Pielej klāt buljonu, un kad buljons jau apmēram 1/4 st. vārījies, izberž visu caur sietu, spinātus noplaucē atsevišķi un virumam vēl karstam piejauc izspiesto spinātu sulu, krējumu un 20 g sviesta, sāli, un tūliņ arī pasniedz buljpnu galdā.

Zaļumu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Zaļumu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida.
  2. 30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi.
  3. Pielej klāt buljonu, un kad buljons jau apmēram 1/4 st. vārījies, izberž visu caur sietu, spinātus noplaucē atsevišķi un virumam vēl karstam piejauc izspiesto spinātu sulu, krējumu un 20 g sviesta, sāli, un tūliņ arī pasniedz buljpnu galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.