Vienkāršs veids kā gatavo Zaļumu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida.
30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi.
Pielej klāt buljonu, un kad buljons jau apmēram 1/4 st. vārījies, izberž visu caur sietu, spinātus noplaucē atsevišķi un virumam vēl karstam piejauc izspiesto spinātu sulu, krējumu un 20 g sviesta, sāli, un tūliņ arī pasniedz buljpnu galdā.
Zaļumu buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Zaļumu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida.
30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi.
Pielej klāt buljonu, un kad buljons jau apmēram 1/4 st. vārījies, izberž visu caur sietu, spinātus noplaucē atsevišķi un virumam vēl karstam piejauc izspiesto spinātu sulu, krējumu un 20 g sviesta, sāli, un tūliņ arī pasniedz buljpnu galdā.