- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 20 min
- Gatavošanas laiks: 30 min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā sagatavot marinētus gurķus ziemai. Šī ir visai 'slinkā' metode, jo neprasa pasterizēšanu. Šādi gatavoti gurķīši sanāk saldi un diezgan stipri.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Gurķus nomazgā, nogriež galiņus, notecina un sagriež 3-4cm šķēlēs.
- Vāra marinādi no norādītajām receptē sastāvdaļām.
- Līdz ko marināde sāk vārīties, tai lēnām pievieno sagatavotos gurķus.
- Apmaisot uzvāra un nedaudz pavāra, līdz gurķi maina krāsu.
- Ņem kausiņu un karstu pilda iepriekš sagatavotās burciņās.
- Aizvāko un apmet uz vāka, noklāj ar deķi.
- Atdzisušu uzglabā vēsā vietā.
Gurķi bez sterilizācijas
- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 20 min
- Gatavošanas laiks: 30 min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā sagatavot marinētus gurķus ziemai. Šī ir visai 'slinkā' metode, jo neprasa pasterizēšanu. Šādi gatavoti gurķīši sanāk saldi un diezgan stipri.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Gurķus nomazgā, nogriež galiņus, notecina un sagriež 3-4cm šķēlēs.
- Vāra marinādi no norādītajām receptē sastāvdaļām.
- Līdz ko marināde sāk vārīties, tai lēnām pievieno sagatavotos gurķus.
- Apmaisot uzvāra un nedaudz pavāra, līdz gurķi maina krāsu.
- Ņem kausiņu un karstu pilda iepriekš sagatavotās burciņās.
- Aizvāko un apmet uz vāka, noklāj ar deķi.
- Atdzisušu uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt