Karūsas sutinātas

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Karūsas sutinātas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas karūsas sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un 1/2 st. ļauj sālīties.
  2. Tad katlā izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu, smalki sakapātas pētersiļlapas, samaisa ar miltiem, un 3 - 4 min. mērcē vāra noslaucītus iesālītos zivs gabalus.
  3. Beigās mērci nogaršina ar citronsulu un, ja grib, sajauc ar olas dzeltenumu. Galdā karūsas pasniedz bļodā, ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.

Karūsas sutinātas



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Karūsas sutinātas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas karūsas sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un 1/2 st. ļauj sālīties.
  2. Tad katlā izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu, smalki sakapātas pētersiļlapas, samaisa ar miltiem, un 3 - 4 min. mērcē vāra noslaucītus iesālītos zivs gabalus.
  3. Beigās mērci nogaršina ar citronsulu un, ja grib, sajauc ar olas dzeltenumu. Galdā karūsas pasniedz bļodā, ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.