- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Karūsas sutinātas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas karūsas sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un 1/2 st. ļauj sālīties.
- Tad katlā izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu, smalki sakapātas pētersiļlapas, samaisa ar miltiem, un 3 - 4 min. mērcē vāra noslaucītus iesālītos zivs gabalus.
- Beigās mērci nogaršina ar citronsulu un, ja grib, sajauc ar olas dzeltenumu. Galdā karūsas pasniedz bļodā, ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.
Karūsas sutinātas
- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Karūsas sutinātas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas karūsas sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un 1/2 st. ļauj sālīties.
- Tad katlā izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu, smalki sakapātas pētersiļlapas, samaisa ar miltiem, un 3 - 4 min. mērcē vāra noslaucītus iesālītos zivs gabalus.
- Beigās mērci nogaršina ar citronsulu un, ja grib, sajauc ar olas dzeltenumu. Galdā karūsas pasniedz bļodā, ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt