- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas frikaseja saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu.
- Vāra uz lēnas uguns kamer mīksta.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, piespiež citrona sulu un pielej mērci.
- Vistu dala mazākās daļās, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, rotā ar citronu šķēlītēm.
Vistas frikaseja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas frikaseja saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu.
- Vāra uz lēnas uguns kamer mīksta.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, piespiež citrona sulu un pielej mērci.
- Vistu dala mazākās daļās, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, rotā ar citronu šķēlītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt