- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas frikaseja saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu.
- Vāra uz lēnas uguns kamer mīksta.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, piespiež citrona sulu un pielej mērci.
- Vistu dala mazākās daļās, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, rotā ar citronu šķēlītēm.
Vistas frikaseja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas frikaseja saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu.
- Vāra uz lēnas uguns kamer mīksta.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, piespiež citrona sulu un pielej mērci.
- Vistu dala mazākās daļās, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, rotā ar citronu šķēlītēm.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt