Vista majonēzē

Putnu ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot vista majonēzē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistas notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj.
  2. Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani.
  3. Aukstus pārgriež gareniski divās daļās. Izcērt muguras kaulu, noņem gurnus un krūtis, sadala tos.
  4. Sakārto bļodā, pārlej majonēzi. Virsu noliek kaperiem, malā pieliek citronu un zaļumus.

Vista majonēzē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot vista majonēzē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistas notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj.
  2. Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani.
  3. Aukstus pārgriež gareniski divās daļās. Izcērt muguras kaulu, noņem gurnus un krūtis, sadala tos.
  4. Sakārto bļodā, pārlej majonēzi. Virsu noliek kaperiem, malā pieliek citronu un zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.