- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot vista majonēzē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistas notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj.
- Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani.
- Aukstus pārgriež gareniski divās daļās. Izcērt muguras kaulu, noņem gurnus un krūtis, sadala tos.
- Sakārto bļodā, pārlej majonēzi. Virsu noliek kaperiem, malā pieliek citronu un zaļumus.
Vista majonēzē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot vista majonēzē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistas notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj.
- Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani.
- Aukstus pārgriež gareniski divās daļās. Izcērt muguras kaulu, noņem gurnus un krūtis, sadala tos.
- Sakārto bļodā, pārlej majonēzi. Virsu noliek kaperiem, malā pieliek citronu un zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt