- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Pagatavot vienkārši Irbju krēms mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbes notīra, krūtis aptin ar žāvēta vai jēla speķa šķēlēm, apsien ar stipru diegu un sutina sviestā, šad un tad klāt pielejot pa lāsītei verdoša ūdens, līdz gaļa mīksta.
- Krūšu gaļu izgriež, samaļ, pieliek pa karotei nesakultu putu krējumu un sakultas olas. Kad viss sagrūzts, biezeni izberž caur sietiņu, pieliek sāli.
- Iepilda biezeni vārāmā formā, 20 min. cep krāsnī.
- Atliekas vāra ar 1/2 l ūdens un sāli, kamēr ūdens līdz pusei ievārījies, pēc tam šķidrumu sabiezina ar miltiem, nokāš caur sietiņu un vēl reizi uzvāra ar notīrītiem, sagrieztiem šampinjoniem un sviestu.
- Tad krēmu izgāž no formas, aplej ar mērci un tūliņ karstu pasniedz galdā.
Irbju krēms
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Pagatavot vienkārši Irbju krēms mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbes notīra, krūtis aptin ar žāvēta vai jēla speķa šķēlēm, apsien ar stipru diegu un sutina sviestā, šad un tad klāt pielejot pa lāsītei verdoša ūdens, līdz gaļa mīksta.
- Krūšu gaļu izgriež, samaļ, pieliek pa karotei nesakultu putu krējumu un sakultas olas. Kad viss sagrūzts, biezeni izberž caur sietiņu, pieliek sāli.
- Iepilda biezeni vārāmā formā, 20 min. cep krāsnī.
- Atliekas vāra ar 1/2 l ūdens un sāli, kamēr ūdens līdz pusei ievārījies, pēc tam šķidrumu sabiezina ar miltiem, nokāš caur sietiņu un vēl reizi uzvāra ar notīrītiem, sagrieztiem šampinjoniem un sviestu.
- Tad krēmu izgāž no formas, aplej ar mērci un tūliņ karstu pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt