- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas biķerīši ar vēžu mērci mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas un ar tējkaroti sāls ieberzētas vistas apmēram 3/4 st. izsutina brūnais un mīkstas ar sviestu, pa lāsītei klāt pielejot buljonu.
- Tad gaļu noloba no kauliem, divreiz samaļ un sajauc ar bešamelmērci, olu dzeltenumiem un biezu saldu krējumu.
- Biezeni iepilda iesviestotās formās.
- Un 20 min, vāra ūdenspeldē, pēc kam izgāž laukā un pasniedz karstu galdā.
Vistas biķerīši ar vēžu mērci
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas biķerīši ar vēžu mērci mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas un ar tējkaroti sāls ieberzētas vistas apmēram 3/4 st. izsutina brūnais un mīkstas ar sviestu, pa lāsītei klāt pielejot buljonu.
- Tad gaļu noloba no kauliem, divreiz samaļ un sajauc ar bešamelmērci, olu dzeltenumiem un biezu saldu krējumu.
- Biezeni iepilda iesviestotās formās.
- Un 20 min, vāra ūdenspeldē, pēc kam izgāž laukā un pasniedz karstu galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt