Vistas biķerīši ar vēžu mērci

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Feb 24, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vistas biķerīši ar vēžu mērci mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas un ar tējkaroti sāls ieberzētas vistas apmēram 3/4 st. izsutina brūnais un mīkstas ar sviestu, pa lāsītei klāt pielejot buljonu.
  2. Tad gaļu noloba no kauliem, divreiz samaļ un sajauc ar bešamelmērci, olu dzeltenumiem un biezu saldu krējumu.
  3. Biezeni iepilda iesviestotās formās.
  4. Un 20 min, vāra ūdenspeldē, pēc kam izgāž laukā un pasniedz karstu galdā.

Vistas biķerīši ar vēžu mērci



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vistas biķerīši ar vēžu mērci mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas un ar tējkaroti sāls ieberzētas vistas apmēram 3/4 st. izsutina brūnais un mīkstas ar sviestu, pa lāsītei klāt pielejot buljonu.
  2. Tad gaļu noloba no kauliem, divreiz samaļ un sajauc ar bešamelmērci, olu dzeltenumiem un biezu saldu krējumu.
  3. Biezeni iepilda iesviestotās formās.
  4. Un 20 min, vāra ūdenspeldē, pēc kam izgāž laukā un pasniedz karstu galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.