- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vīnes šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē.
- Cep karstos taukos abas puses brūnas.
- Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti, līdzās liek ceptus kartupeļus.
Vīnes šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vīnes šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē.
- Cep karstos taukos abas puses brūnas.
- Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti, līdzās liek ceptus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt