Vīnes šnicele

Gaļas ēdieni 15 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vīnes šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē.
  3. Cep karstos taukos abas puses brūnas.
  4. Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti, līdzās liek ceptus kartupeļus.

Vīnes šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vīnes šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē.
  3. Cep karstos taukos abas puses brūnas.
  4. Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti, līdzās liek ceptus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.