- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Viltotās irbes saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, ietin sīkas strēmelītēs sagrieztu speķi.
- Sasien, uz pannas karstā sviestā vai taukos apcep brūnas, ieliek katliņā, tvaiko mazā zupā mīkstas, noņem diegus.
- Mērci vāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, salej mērces traukā.
- Sakārto traukā, pārlej nedaudz mērces.
Viltotās irbes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Viltotās irbes saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, ietin sīkas strēmelītēs sagrieztu speķi.
- Sasien, uz pannas karstā sviestā vai taukos apcep brūnas, ieliek katliņā, tvaiko mazā zupā mīkstas, noņem diegus.
- Mērci vāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, salej mērces traukā.
- Sakārto traukā, pārlej nedaudz mērces.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt