- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sadalītus, nomazgātus vērša kaulus uzliek ar 8 l auksta ūdens vārīt, piemet 2 karotes sāls, uzvāra, nosmeļ putas.
- Pieliek nesagrieztu garās ribas gabalu, vēlreiz nosmeļ putas, pieliek pēc patikas sagrieztas saknes, un piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj virumam apmēram 3 st. vārīties uz mazas uguns.
- Kāpostu galviņu sagriež 8 līdz 10 daļas, izvāra atsevišķā katlā, vāji sālītā ūdeni mīkstu.
- Kad sālsūdens nokāsts, ieliek virumā kādu 1/2 st. pirms tam, kad virumu jau galdā jāsniedz.
- Izvāra mīkstus arī kartupeļus.
Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sadalītus, nomazgātus vērša kaulus uzliek ar 8 l auksta ūdens vārīt, piemet 2 karotes sāls, uzvāra, nosmeļ putas.
- Pieliek nesagrieztu garās ribas gabalu, vēlreiz nosmeļ putas, pieliek pēc patikas sagrieztas saknes, un piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj virumam apmēram 3 st. vārīties uz mazas uguns.
- Kāpostu galviņu sagriež 8 līdz 10 daļas, izvāra atsevišķā katlā, vāji sālītā ūdeni mīkstu.
- Kad sālsūdens nokāsts, ieliek virumā kādu 1/2 st. pirms tam, kad virumu jau galdā jāsniedz.
- Izvāra mīkstus arī kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt