Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sadalītus, nomazgātus vērša kaulus uzliek ar 8 l auksta ūdens vārīt, piemet 2 karotes sāls, uzvāra, nosmeļ putas.
  2. Pieliek nesagrieztu garās ribas gabalu, vēlreiz nosmeļ putas, pieliek pēc patikas sagrieztas saknes, un piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj virumam apmēram 3 st. vārīties uz mazas uguns.
  3. Kāpostu galviņu sagriež 8 līdz 10 daļas, izvāra atsevišķā katlā, vāji sālītā ūdeni mīkstu.
  4. Kad sālsūdens nokāsts, ieliek virumā kādu 1/2 st. pirms tam, kad virumu jau galdā jāsniedz.
  5. Izvāra mīkstus arī kartupeļus.

Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sadalītus, nomazgātus vērša kaulus uzliek ar 8 l auksta ūdens vārīt, piemet 2 karotes sāls, uzvāra, nosmeļ putas.
  2. Pieliek nesagrieztu garās ribas gabalu, vēlreiz nosmeļ putas, pieliek pēc patikas sagrieztas saknes, un piparus, apsedz katlu ar vāku un ļauj virumam apmēram 3 st. vārīties uz mazas uguns.
  3. Kāpostu galviņu sagriež 8 līdz 10 daļas, izvāra atsevišķā katlā, vāji sālītā ūdeni mīkstu.
  4. Kad sālsūdens nokāsts, ieliek virumā kādu 1/2 st. pirms tam, kad virumu jau galdā jāsniedz.
  5. Izvāra mīkstus arī kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.