- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta teļa gaļa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
- Karstā sviestā apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pieliek garšvielas, apceptu burkānu.
- Mīkstu gaļu izņem no katliņa
- Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu. Vāra ap 15 min. pieliek sāli (ja nepieciešams), izkāš.
- Gaļu sakārto traukā, pārlej mērci.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Vārīta teļa gaļa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta teļa gaļa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
- Karstā sviestā apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pieliek garšvielas, apceptu burkānu.
- Mīkstu gaļu izņem no katliņa
- Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu. Vāra ap 15 min. pieliek sāli (ja nepieciešams), izkāš.
- Gaļu sakārto traukā, pārlej mērci.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt