Vārīta teļa gaļa

Gaļas ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta teļa gaļa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
  2. Karstā sviestā apcep brūnus.
  3. Saliek katliņā, pieliek garšvielas, apceptu burkānu.
  4. Mīkstu gaļu izņem no katliņa
  5. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu. Vāra ap 15 min. pieliek sāli (ja nepieciešams), izkāš.
  6. Gaļu sakārto traukā, pārlej mērci.
  7. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vārīta teļa gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta teļa gaļa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
  2. Karstā sviestā apcep brūnus.
  3. Saliek katliņā, pieliek garšvielas, apceptu burkānu.
  4. Mīkstu gaļu izņem no katliņa
  5. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu. Vāra ap 15 min. pieliek sāli (ja nepieciešams), izkāš.
  6. Gaļu sakārto traukā, pārlej mērci.
  7. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.