Vārīta sivēna gaļa

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 28, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta sivēna gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas.
  2. Uz lēnas liesmas vāra.
  3. Kad gaļa mīksta, to izņem, sakārto traukā un pasniedz ar balto mērci, vārītiem kartupeļiem.

Vārīta sivēna gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta sivēna gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas.
  2. Uz lēnas liesmas vāra.
  3. Kad gaļa mīksta, to izņem, sakārto traukā un pasniedz ar balto mērci, vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.